Utflykter och besök ombord på det historiska fartyget Atyla i Calais

Se all information och boka din resa här

Det berömda historiska fartyget Atyla kommer att vara i Calais för Maritime Festival Escale à Calais 2023. Detta är din möjlighet att se detta häpnadsväckande skepp närmare än någonsin och till och med SELA OM BORD.

Fartyget drivs av en välgörenhetsorganisation, så förutom att uppleva en unik upplevelse kommer du att bidra till en god sak.

Följ oss på Facebook och delta i en utdelning av gratis Atyla t-shirts!

ESCALEa CALAIS 2023 Information Registreringar Skickar Voiliers Utflykter

Aktiviteter ombord på Atyla

Äventyrsresor som besättning

Besök på fartyget

Gå med i besättningen på en äventyrsresa

Upplev ett riktigt äventyr genom att följa med på våra resor, bo ombord och delta i alla aktiviteter som medlem av besättningen.

  • En resa för sanna äventyrare
  • Segla på öppet hav på bara 4 eller 5 dagar
  • Du behöver ingen tidigare erfarenhet
  • Öppet för alla mellan 15 och 75 år från alla länder
  • Språk ombord Engelska och spanska

Resor tillgängliga:

Segla som besättning, Segling äventyrsresa, Gruppresa, Soloresor, Singlar, Ny erfarenhet, Destinationer Spanien Gijon Bilbao New
Gruppbild Segling, emotionell intelligens, förbättra empati, mjuka färdigheter, liten
Väntar på att få besöka segelfartyget Atyla i Cadiz Spain Port Sherry Kö för besök

Hur är besöket? Vår besättning välkomnar dig ombord och visar en video som visar fartyget i aktion. Sedan får du gå runt på däck och läsa flera banderoller med intressant information och engagerande frågor.

Du kan också ta bilder framför rodret eller var du vill. Om du lägger ut dem på sociala medier, var snäll och nämn oss: @atyla_ship

Det är normalt inte tillåtet att gå in i fartygets inre, men du kan titta genom fönstren för att se hur det ser ut inuti. se dem här.

Besök fartyget Atyla i Escale à Calais

När? 23:e, 24:e och 25:e juli 2023, från 10:00 till 18:00
(om inte ett evenemang äger rum ombord).

Du behöver inte reservera eller skaffa en biljett för besöket. Det är bara att dyka upp och ställa sig i kön om det finns en sådan.

Besöket är gratis, men vi ber dig att göra en donation till vår Stipendiefond för människor med mindre resurser.

Du kan donera genom att lägga pengar i skattkistan som vi har ombord, eller genom att gå online på vår donationssida.

Besökare ombord på Atyla-skeppet, Besöksfartyg Atyla, Besök Atylaship, Segelfartyg, Aktiviteter i din stad 524px

Hur är besöket? Vår besättning välkomnar dig ombord och visar en video som visar fartyget i aktion. Sedan får du gå runt på däck och läsa flera banderoller med intressant information och engagerande frågor.

Du kan också ta bilder framför rodret eller var du vill. Om du lägger ut dem på sociala medier, var snäll och nämn oss: @atyla_ship

Det är normalt inte tillåtet att gå in i fartygets inre, men du kan titta genom fönstren för att se hur det ser ut inuti. se dem här.

Placering av Atyla fartyget i Calais

Escale A Calais Plan Access
Cadiz Parade Tall Ships Maritime Festival Segling Atyla Ship Foundation Races Besök Dagstur Welcome Ship Blue

Vad är Atyla ship?

Ett unikt skepp från Spanien som seglar runt världen

Atyla är ett klassiskt segelfartyg som byggdes mellan Soria och Vizcaya på 80-talet. Det byggdes efter mönster av fartyg från 1700-talet. Dess historia är anmärkningsvärd, kolla in den här.

I dag är Atyla det enda spanska träfartyg som regelbundet deltar i internationella regattor för stora fartyg och segelskolningsfartyg. I dessa regattor får Atyla ofta priset för den mest internationella besättningen.

Atyla har rest runt i hela Europa och så långt som till Ryssland och Kanada under de senaste sex åren. Allt detta sker som en välgörenhetsstiftelse som främjar livsfärdigheter som emotionell intelligens och interkulturell kommunikation.

Bilder och press

Om du tar några bra bilder eller videor av Atyla, vänligen skicka dem till oss. via e-post. Vi kan nämna dig i sociala medier om vi publicerar dem.

Om du är journalist, och du vill skriva en artikel eller ett stycke om Atyla, kolla in vår pressdokumentation. Om du publicerar något, låt oss veta; vi älskar att se artiklar som nämner Atyla!

2019 05 Intervju Kanal 3 TV Frankrike Rodrigo beskuren

Engagera dig

Dela denna affisch

Häng upp den här affischen (max. storlek DinA3) eller lägg upp den på sociala medier för att hjälpa fler att veta om våra aktiviteter.
Affisch Atyla att hänga på väggen Fartyget besöker din stad Öppna dörrar Besök Tall Ship Port Marina Cut

Donera till vår välgörenhetsorganisation

Atyla använder 100% av alla donationer för att ge stipendier till personer som inte har råd att delta i våra äventyrsresor.

Seglingsturer Gå med i ett skepp Stoppa sista minuten äventyrsresa Atyla Atylaship Bokning

Köp ett presentkort

Ett presentkort som inte löper ut och som kan användas på alla våra resor. Du kan få den direkt och skriva ut den eller skicka den digitalt, inga leveranser krävs.

ENG Presentkort Atyla Ship